EEN-OP-EEN COACHING OP JOUW EIGEN TEMPO!

Prive Workshop Fotografie


Als je op je eigen tempo je fotografievaardigheden een boost wilt geven, dan is deze privé fotografie workshop iets voor jou. Deze dag wordt in overleg volledig op maat gemaakt. Of je nu wilt beginnen met fotograferen, je verder wilt verdiepen in een speciaal onderwerp of jezelf wilt klaarstomen voor een mooie reis: het kan allemaal.

Krijn van der Giessen Photography prive workshop fotografie

Wat doen we tijdens de privéfotografie Workshop?

Vandaag sta jij in het middelpunt. Omdat jij de onderwerpen die we zullen behandelen bepaalt, leer je alles wat je maar wilt weten over fotografie. Begin je pas net met fotograferen? Dan help ik je stap voor stap om de basis onder de knie te krijgen. Fotografeer je al wat langer, dan verdiepen we ons in specifieke onderwerpen. Alles is mogelijk!

We ontmoeten elkaar op de locatie van jouw keuze, waar we onder het genot van een kop koffie kennis maken en de dag doornemen. We bespreken de onderwerpen die jij graag wilt behandelen en maken een plan voor vandaag.

Nu is het tijd voor actie en gaan we op pad. Terwijl ik je stap voor stap de theorie uitleg, kun je direct oefenen wat we bespreken. Zo leer je razendsnel de mooiste foto’s maken.

De workshop duurt ongeveer 5 tot 6 uur


Suggesties voor locaties & onderwerpen

 Macrofotografie in een vlindertuin
 Landschapsfotografie
 Bloeiende heide tijdens zonsopkomst / ondergang
 Lightroom of Photoshop
 Dierenfotografie in een dierentuin of natuurlijke omgeving
 Avond- en nachtfotografie
 Fotograferen met lange sluitertijden en filters
 Een combinatie van 2 of meer van bovenstaande voorbeelden


Wil je echt goed de basis leren van fotografie? Volg dan deze cursus. Krijn is zeer kundig, legt duidelijk en goed uit en doet alles vanuit zorg. Ik heb super veel geleerd, mooie foto's gemaakt op een hele mooie locatie! Ik ben erg blij dat ik de cursus hebt gevolgd en heb nu nog meer plezier in mijn fotografie. Kan al niet wachten op de volgende cursussen die ik bij Krijn ga volgen!

Bjorn Pastoors
Zondag 16 augustus mijn verjaardagscadeau geïnd: de basiscursus fotografie van Krijn in Ouwehands dierenpark. Ik heb een geweldige dag gehad, eindelijk geleerd om mooie foto’s te maken zonder de automatische stand op de camera. Alle stappen worden rustig en duidelijk uitgelegd met heel veel tijd om te oefenen in de praktijk en je vragen te stellen en feedback op je foto’s te vragen. Pas wel op: Krijn heeft een enorme passie voor fotografie, deze is zeer besmettelijk! 😉

Monique Waarsing
De cursus Basisfotografie gevolgd bij Krijn van der Giessen Photography. Krijn is een gepassioneerd wild life fotograaf en brengt op een duidelijke en begrijpelijke manier zijn passie voor fotografie over tijdens een geweldige workshop in de dierentuin. Welke ook culinair super verzorgd is. Dus wil je net als ik niet meer automatisch fotograferen, meld je aan bij Krijn voor een workshop en je zult er geen spijt van hebben....erewoord!!

Helen Sietsma
Krijn taught me (I am at beginners level) the basics of photography, which I now apply to every photo that I take. This resulted in amazing Safari photos! Especially knowledge of the composition is something that pays off immediately when you’re an inexperienced photographer. I can’t recommend him enough: excellent hospitality, great company and you’ll learn a lot!

David Lange