HET VERVOLG OP DE BASISCURSUS

Fotografie ^Next Level^


Wil jij na het volgen van de basiscursus je fotografie nog verder verbeteren? Dan is deze workshop precies wat je zoekt.

In 1 dag gaan we ons verdiepen in meer geavanceerde technieken van fotografie, zodat jij zonder moeite ieder moment vast kunt leggen. Wordt sneller en creatiever, maakt foto’s die je raken en krijg volledige controle over je camera!

Zoek datum & reserveer direct

 
Zebras high key op de Serengeti by Krijn van der Giessen

M-stand en beweging

In deze gevorderden workshop fotografie aan we ons richten op het fotograferen in de M-stand. 100% controle over sluitertijd, diafragma en iso, met daarbij dus 100% controle over creativiteit.

Hoe fotografeer je haarscherp een vliegende vogel of een rennend dier? Hoe doe je dit bij weinig licht? Welke sluitertijd en diafragma kies je voor scherpe foto’s van de tip van de vleugel tot aan de snavel – en dat alles met een perfecte belichting? Ook gaan we aan de slag met panning!

Fotograferen in de M-stand
 Perfecte controle over beweging
 Haarscherpe foto’s maken in iedere omstandigheid
 Creatieve effecten

Zoek datum & reserveer direct


 

Volledige controle over licht

Licht is het belangrijkste aspect van fotografie. Tijdens deze workshop fotografie voor gevorderden gaan we dan ook verder waar we tijdens de Basiscursus zijn gestopt. Je leert fotograferen in alle licht omstandigheden: tegenlicht, schemer, maar je leert ook mooie en creatieve foto’s te maken met fel daglicht. Ook werken we nog meer met het histogram voor ultieme controle.

Je leert tevens de perfecte balans te vinden tussen creativiteit met diafragma en sluitertijd en de juiste belichting: iets wat in heel veel foto’s fout gaat! Dus nooit meer een foutief belichte foto terwijl jij de controle over creativiteit behoudt.

Controle over licht en belichting
Leer licht ‘zien’
Tegenlicht, high-key en low-key
 Histogram next level
 Nog betere compositie

Zoek datum & reserveer direct

high-key en low-key fotografie

 

Zondag 15 september 2024

Duur workshop – 09:00 – 17:00 uur

€165,- per persoon
Inclusief toegang tot de dierentuin, heerlijke lunch, koffie & sapjes met iets lekkers en gratis parkeren!

 Groepsgrootte van +/- 10 deelnemers

 
Hooglander in het tegenlicht tijdens gouden uurtje Fotoweekend Drenthe

Welke kennis moet ik hebben van fotografie?

Heb jij al eens een basiscursus fotografie gevolgd? Dan kan je meedoen aan de workshop voor gevorderden. Het maakt niet uit of je deze basiscursus bij mij of bij een andere fotograaf hebt gedaan.

Om mee te kunnen doen weet je in ieder geval wat diafragma, sluitertijd en iso betekend en weet je wat deze instellingen doen voor je foto. 

Heb je nog hulp nodig met deze aspecten van fotografie, dan is het wellicht beter om eerst mijn Basiscursus Fotografie te volgen.

Verder heb je een camera nodig waarbij je deze instellingen handmatig kunt bepalen.

Zoek datum & reserveer direct


 

Breng je fotografie naar het volgende niveau!

Boek Nu

Photo Gallery

Noorderlicht Zweeds Lapland fotoreis

VIEW