DE BAAS OVER JE CAMERA!

Basiscursus Fotografie in Ouwehands Dierenpark

Wil jij ook echt mooie foto’s leren maken? Tijdens de Basiscursus Fotografie in Ouwehands Dierenpark leer je in één dag alles over fotografie en je camera!

Een leuke combinatie van theorie en fotograferen in de dierentuin zorgt ervoor dat je na deze fotocursus nooit meer op de automatische stand fotografeert. Je leert haarscherpe foto’s maken met creatieve composities zodat je prachtige foto’s schiet.

Of je nu net begint met fotograferen of je vaardigheden wilt verbeteren, al 7 jaar lang is dit dé leukste fotocursus voor iedereen die meer wil leren over fotografie!

Zoek datum & reserveer direct

 
Fotografiecursus in Ouwehands Dierenpark

Stap voor stap naar prachtige foto’s

Tijdens deze Basiscursus Fotografie help ik je de basis van fotografie onder de knie te krijgen. Vanaf nu ben jij de baas over je camera!

Deze leuke fotocursus combineert theorie in een comfortabele zaal met fotograferen in de dierentuin. Tijdens deze beginnerscursus fotografie zullen we meerdere keren door de dierentuin wandelen, zodat je met je nieuwe kennis en onder mijn begeleiding meteen kunt oefenen met fotograferen in de dierentuin!

 Nooit meer onscherpe foto’s
 Leer hoe je foto’s maakt met zo’n mooie wazige achtergrond
 Alles over sluitertijd, diafragma, iso
 Je krijgt controle over licht, belichting & belichtingscompensatie
 Leer hoe je spannende composities maakt en een verhaal vertelt
 Kleine groep met 1-op-1 coaching in een leuke en informele setting
 Deze workshop is 125% CO2-neutraal – klimaatpositief dus! 🌳
 Inclusief toegang tot de dierentuin, heerlijke lunch, drankjes en parkeren

Fotografeer jij al langer en ben je geen beginner? Ook dan is dit een leuke cursus voor je! Of kijk eens naar mijn ^NextLevel^ cursus.

Zoek datum & reserveer direct


 

€165,- per persoon
Inclusief toegang tot de dierentuin, heerlijke lunch, koffie & sapjes met iets lekkers en gratis parkeren!

 Groepsgrootte van +/- 10 deelnemers

Basiscursus Fotografie in Ouwehands Dierenpark
 

Wat deelnemers zeggen

Of wij genoten en veel geleerd hebben? JAAAAA!! Enorm! Van alles! Wij zijn zo enthousiast over gisteren. Zit er nog helemaal van na te genieten. Ik heb veel geleerd op een laagdrempelige , duidelijke manier. Fijn ook om alles meteen te kunnen toepassen en daardoor goede inzichten te krijgen. Ook ruim de tijd om te oefenen. En de locatie…. Zo leuk ook. Complimenten voor jou. Super leuk concept!

Mireille
Ik heb bij Krijn de ‘Basiscursus Fotografie’ en de workshop ‘Next level’ gevolgd. De informatie in beide workshops werd zorgvuldig en met veel geduld uitgelegd. Een mooie afwisseling tussen praktijk en theorie. Al met al 2 zeer geslaagde dagen!!

Rianne van Diemen
Wil je echt goed de basis leren van fotografie? Volg dan deze cursus. Krijn is zeer kundig, legt duidelijk en goed uit en doet alles vanuit zorg. Ik heb super veel geleerd, mooie foto's gemaakt op een hele mooie locatie! Ik ben erg blij dat ik de cursus hebt gevolgd en heb nu nog meer plezier in mijn fotografie. Kan al niet wachten op de volgende cursussen die ik bij Krijn ga volgen!

Bjorn Pastoors
Vorige week zaterdag deelgenomen aan de Basiscursus Fotografie in het Ouwehands Dierenpark. Wat een fantastische dag is dit geweest. Krijn neemt je op een hele prettige en persoonlijke manier mee de dag door. Geen poespas, maar les op een gelijkwaardig niveau. De afwisseling tussen theorie en praktijk is top. En wat een ervaring is het wanneer je de praktijk in de dierentuin kunt toepassen. Zo waardevol en leerzaam! Dus ben je net gestart met fotograferen en wil je nog meer uit je camera halen, schrijf je in voor een volgende cursus. Ik kan deze van harte aanbevelen! Dankjewel Krijn voor je enthousiasme en hulp!

Sandra
 
Photography pyramids in Sudan krijn van der giessen

Fotograferen zonder moeite!

Deze beginnerscursus fotografie begint bij de basis. We bekijken tijdens deze fotocursus je camera en leren wat alle afkortingen betekenen en knoppen doen. Hoe werkt je camera? Hoe stel je goed scherp?

Als je de basis begrijpt kijken we naar de theorie van het diafragma, sluitertijd, ISO waarde en belichtingscompensatie. Wat betekent dit? Hoe pas je dit toe? En hoe gebruik je deze opties voor eindeloze creativiteit?

Nu is het tijd om de automatische stand achter ons te laten, en verkennen we de meer creatieve camera-instellingen: vanaf nu heb jij de camera onder controle! Hierna kijken we naar onderwerpen als compositie, ‘story telling’, licht, witbalans, het histogram en nog veel meer – alles komt bij deze beginnerscursus fotografie aan bod, zodat jij straks de mooiste foto’s kunt maken!

Als afsluiting ga je echt aan de slag met alles dat je tijdens deze fotografie cursus hebt geleerd. Met een super leuke opdracht ga je samen met mij op pad om prachtige foto’s te schieten van de dieren. Een super leuke afsluiting van deze beginnerscursus fotografie in de dierentuin!

Reserveren


 

Ik zie je graag op deze Basiscursus Fotografie!

Reserveer nu
 
Natuur- & Wildlifefotograaf

Dit is Krijn


Krijn is een professioneel natuur- & wildlifefotograaf met jarenlange ervaring. In de afgelopen jaren reisde hij door meer dan 70 landen, waaronder een expeditie in Afrika van 9 maanden, om de natuurlijke schoonheid van de mooiste plaatsen vast te leggen.

Zijn fotoreizen en workshops zijn een combinatie van plezier, ultieme gastvrijheid en persoonlijke aandacht en zorgen ervoor dat jij op een leuke manier jouw fotografie vaardigheden kunt verbeteren!