EEN-OP-EEN COACHING OP JOUW EIGEN TEMPO!

Prive Workshop Fotografie


Als je op je eigen tempo je fotografievaardigheden een boost wilt geven, dan is deze privé fotografie workshop iets voor jou. Deze dag wordt in overleg volledig op maat gemaakt. Of je nu wilt beginnen met fotograferen, je verder wilt verdiepen in een speciaal onderwerp of jezelf wilt klaarstomen voor een mooie reis: het kan allemaal.

Krijn van der Giessen Photography prive workshop fotografie

Wat doen we tijdens de privéfotografie Workshop?

Vandaag sta jij in het middelpunt. Omdat jij de onderwerpen die we zullen behandelen bepaalt, leer je alles wat je maar wilt weten over fotografie. Begin je pas net met fotograferen? Dan help ik je stap voor stap om de basis onder de knie te krijgen. Fotografeer je al wat langer, dan verdiepen we ons in specifieke onderwerpen. Alles is mogelijk!

We ontmoeten elkaar op de locatie van jouw keuze, waar we onder het genot van een kop koffie kennis maken en de dag doornemen. We bespreken de onderwerpen die jij graag wilt behandelen en maken een plan voor vandaag.

Nu is het tijd voor actie en gaan we op pad. Terwijl ik je stap voor stap de theorie uitleg, kun je direct oefenen wat we bespreken. Zo leer je razendsnel de mooiste foto’s maken.

De workshop duurt ongeveer 5 tot 6 uur


Suggesties voor locaties & onderwerpen

 Macrofotografie in een vlindertuin
 Landschapsfotografie
 Bloeiende heide tijdens zonsopkomst / ondergang
 Lightroom of Photoshop
 Dierenfotografie in een dierentuin of natuurlijke omgeving
 Avond- en nachtfotografie
 Fotograferen met lange sluitertijden en filters
 Een combinatie van 2 of meer van bovenstaande voorbeelden


Ik heb menig cursus gedaan, maar hier werd alles goed uitgelegd. Geen haast maar op een goede en duidelijk manier zodat het voor beginneling zelfs te begrijpen is. Ik raad deze cursus iedereen aan!

Tineke Achterberg
Inspirerende locatie, heldere en duidelijke uitleg over de onderwerpen, nette hand-out en certificaat. Hele fijne cursus! Tot de vervolg cursus!

Elise Seinen
Het was een verhelderende dag voor mij, ik heb mijn camera beter leren kennen en ik hoef eindelijk die automatische stand niet meer te gebruiken. De afwisseling tussen theorie en praktijk vond ik heel fijn en de locatie was perfect! Ook de lunch en snacks waren super geregeld.

Rebecca van Amerongen
Krijn taught me (I am at beginners level) the basics of photography, which I now apply to every photo that I take. This resulted in amazing Safari photos! Especially knowledge of the composition is something that pays off immediately when you’re an inexperienced photographer. I can’t recommend him enough: excellent hospitality, great company and you’ll learn a lot!

David Lange