EEN-OP-EEN COACHING OP JOUW EIGEN TEMPO!

Prive Workshop Fotografie


Als je op je eigen tempo je fotografievaardigheden een boost wilt geven, dan is deze privé fotografie workshop iets voor jou. Deze dag wordt in overleg volledig op maat gemaakt. Of je nu wilt beginnen met fotograferen, je verder wilt verdiepen in een speciaal onderwerp of jezelf wilt klaarstomen voor een mooie reis: het kan allemaal.

Krijn van der Giessen Photography prive workshop fotografie

Wat doen we tijdens de privéfotografie Workshop?

Vandaag sta jij in het middelpunt. Omdat jij de onderwerpen die we zullen behandelen bepaalt, leer je alles wat je maar wilt weten over fotografie. Begin je pas net met fotograferen? Dan help ik je stap voor stap om de basis onder de knie te krijgen. Fotografeer je al wat langer, dan verdiepen we ons in specifieke onderwerpen. Alles is mogelijk!

We ontmoeten elkaar op de locatie van jouw keuze, waar we onder het genot van een kop koffie kennis maken en de dag doornemen. We bespreken de onderwerpen die jij graag wilt behandelen en maken een plan voor vandaag.

Nu is het tijd voor actie en gaan we op pad. Terwijl ik je stap voor stap de theorie uitleg, kun je direct oefenen wat we bespreken. Zo leer je razendsnel de mooiste foto’s maken.

De workshop duurt ongeveer 5 tot 6 uur


Suggesties voor locaties & onderwerpen

 Macrofotografie in een vlindertuin
 Landschapsfotografie
 Bloeiende heide tijdens zonsopkomst / ondergang
 Lightroom of Photoshop
 Dierenfotografie in een dierentuin of natuurlijke omgeving
 Avond- en nachtfotografie
 Fotograferen met lange sluitertijden en filters
 Een combinatie van 2 of meer van bovenstaande voorbeelden


Perfect voor zowel een beginner als gevorderde, voor als je de kunst van het fotograferen verder wil ontdekken of de puntjes op de i wilt zetten. Ik heb deze dag enorm genoten! Zeer duidelijke uitleg en de professionele kennis voel je bij alle opdrachten. TOP locatie en fijne groep.

Harma Huiting
Deze cursus is zowel goed voor beginners als diegene die hun basis kennis willen opfrissen. Krijn legt op een duidelijke manier de basis principes uit met veel praktijk voorbeelden van zijn vele reizen! Er is ook ruimte voor een op een advies tijdens het praktijk gedeelte. Aanrader!

Ronald de Lange
Ik heb menig cursus gedaan, maar hier werd alles goed uitgelegd. Geen haast maar op een goede en duidelijk manier zodat het voor beginneling zelfs te begrijpen is. Ik raad deze cursus iedereen aan!

Tineke Achterberg
Inspirerende locatie, heldere en duidelijke uitleg over de onderwerpen, nette hand-out en certificaat. Hele fijne cursus! Tot de vervolg cursus!

Elise Seinen