HET VERVOLG OP DE BASISCURSUS

FOTOGRAFIE ^NEXT LEVEL^


Wil jij na het volgen van de basiscursus je fotografie nog verder verbeteren? Dan is deze workshop precies wat je zoekt.

In 1 dag gaan we ons verdiepen in meer geavanceerde technieken van fotografie, zodat jij zonder moeite ieder moment vast kunt leggen. Wordt creatiever, maakt foto’s die je raken en krijg volledige controle over je camera!

Zoek datum & reserveer direct

 
Zebras high key op de Serengeti by Krijn van der Giessen

M-stand en beweging

We beginnen met een korte herhaling van de basis van fotografie. We zorgen er dus voor dat je alle basistermen en technieken weer paraat hebt.

Vervolgens gaan we ons richten op het fotograferen in de M-stand. 100% controle over sluitertijd, diafragma en iso, met daarbij dus 100% controle over creativiteit.

Hoe fotografeer je haarscherp een vliegende vogel of een rennend dier? Hoe doe je dit bij weinig licht? Welke sluitertijd en diafragma kies je voor scherpe foto’s van de tip van de vleugel tot aan de snavel – en dat alles met een perfecte belichting? Ook gaan we aan de slag met panning en de combinatie tussen bevriezen én het laten zien van beweging in 1 foto!

– Fotograferen in de M-stand
– Perfecte controle over beweging
– Haarscherpe foto’s maken in iedere omstandigheid
– Creatieve effecten

Zoek datum & reserveer direct


 

Volledige controle over licht

Licht is het belangrijkste aspect van fotografie. Zonder volledige controle over licht is het onmogelijk de foto te maken die je voor ogen hebt.

Tijdens deze workshop fotografie voor gevorderden gaan we verder waar we tijdens de Basiscursus zijn gestopt. Je leert fotograferen in alle licht omstandigheden: tegenlicht, schemer, maar je leert ook mooie en creatieve foto’s te maken met fel daglicht. Ook werken we nog meer met het histogram voor ultieme controle.

Je leert tevens de perfecte balans te vinden tussen creativiteit met diafragma en sluitertijd en de juiste belichting: iets wat in heel veel foto’s fout gaat! Dus nooit meer een foutief belichte foto terwijl jij de controle over creativiteit behoudt.

– Controle over licht en belichting
– Leer licht ‘zien’ – ben je camera een stap voor
– Tegenlicht, high-key en low-key fotografie
– Histogram next level
– Nog betere compositie

Zoek datum & reserveer direct

high-key en low-key fotografie

 
Sayaguesa koe in tegenlicht zonsondergang Drents Friese Wold

Welke kennis moet ik hebben van fotografie?

Heb jij al eens een basiscursus fotografie gevolgd? Dan kan je meedoen aan de workshop voor gevorderden. Het maakt niet uit of je deze basiscursus bij mij of bij een andere fotograaf hebt gedaan.

Om mee te kunnen doen weet je in ieder geval wat diafragma, sluitertijd en iso betekend en weet je wat deze instellingen doen voor je foto. 

Heb je nog hulp nodig met deze aspecten van fotografie, dan is het wellicht beter om eerst mijn Basiscursus Fotografie te volgen.

Verder heb je een camera nodig waarbij je deze instellingen handmatig kunt bepalen.

Zoek datum & reserveer direct


Reserveer nu


Inclusief toegang tot de dierentuin, heerlijke lunch, koffie & sapjes met iets lekkers en gratis parkeren

Theorie met lekker veel praktijk

Van 9 uur ‘s ochtends tot ongeveer 5 uur ‘s middags

1 volledige dag  –  €145,- p.p.

Zoek datum & reserveer direct

 

Breng je fotografie naar het volgende niveau!

Boek Nu

Photo Gallery

Roe deer in the Netherlands copyright by Krijn van der Giessen

VIEW