VANAF NU BEN JIJ DE BAAS OVER JE CAMERA!

1-daagse Basiscursus Fotografie


Of je nu net begint met fotograferen of je huidige fotografievaardigheden wilt verbeteren, deze fotografieworkshop in Ouwehands Dierenpark helpt je om in slechts één dag het maximale uit je camera te halen. Gedurende deze plezierige fotocursus ontdek je hoe je niet langer afhankelijk bent van de automatische stand en krijg je een overvloed aan creatieve mogelijkheden aangereikt.

Zoek een datum & reserveer direct

Deze zelfde cursus in ook beschikbaar in de Amsterdamse Waterleidingduinen

 
Fotografiecursus in Ouwehands Dierenpark

Stap voor stap naar prachtige foto’s

Heb jij ook een mooie fotocamera en vraag je je af: ‘Wat moet ik toch met al die knoppen?’ Geen zorgen, je staat er niet alleen voor!

Ik zal je helpen om stap-voor-stap de basis van fotografie onder de knie te krijgen. Vanaf nu ben jij de baas over je camera! Deze boeiende fotocursus combineert theorie in een comfortabele zaal met praktijkervaring in de dierentuin. Tijdens deze dag zullen we meerdere keren door de dierentuin wandelen, zodat je met de zojuist opgedane kennis meteen kunt fotograferen in de dierentuin!

✔️ Nooit meer onscherpe foto’s
✔️ Leer hoe je foto’s maakt met een wazige achtergrond
✔️ Alles over sluitertijd, diafragma, iso

✔️ Je krijgt controle over licht, belichting & belichtingscompensatie
✔️ Leer hoe je spannende composities maakt en een verhaal vertelt
✔️ Kleine groep met 1-op-1 coaching in een leuke en informele setting
✔️ Deze workshop is 125% CO2-neutraal – klimaatpositief dus! 🌳
✔️ Inclusief toegang tot de dierentuin, heerlijke lunch, drankjes en parkeren

Bekijk datums & reserveren


 

Vrijdag 1 maart
Vrijdag 10 mei
Vrijdag 21 juni
Zaterdag 29 juni

Duur workshop – 09:00 – 17:00 uur

€165,- per persoon
Inclusief toegang tot de dierentuin, heerlijke lunch, koffie & sapjes met iets lekkers en gratis parkeren!

 Groepsgrootte van +/- 10 deelnemers

Basiscursus fotografie ouwehands dierenpark fotografie cursus
 

Wat deelnemers zeggen

Of wij genoten en veel geleerd hebben? JAAAAA!! Enorm! Van alles! Wij zijn zo enthousiast over gisteren. Zit er nog helemaal van na te genieten. Ik heb veel geleerd op een laagdrempelige , duidelijke manier. Fijn ook om alles meteen te kunnen toepassen en daardoor goede inzichten te krijgen. Ook ruim de tijd om te oefenen. En de locatie…. Zo leuk ook. Complimenten voor jou. Super leuk concept!

Mireille
Deze cursus is zowel goed voor beginners als diegene die hun basis kennis willen opfrissen. Krijn legt op een duidelijke manier de basis principes uit met veel praktijk voorbeelden van zijn vele reizen! Er is ook ruimte voor een op een advies tijdens het praktijk gedeelte. Aanrader!

Ronald de Lange
Wil je echt goed de basis leren van fotografie? Volg dan deze cursus. Krijn is zeer kundig, legt duidelijk en goed uit en doet alles vanuit zorg. Ik heb super veel geleerd, mooie foto's gemaakt op een hele mooie locatie! Ik ben erg blij dat ik de cursus hebt gevolgd en heb nu nog meer plezier in mijn fotografie. Kan al niet wachten op de volgende cursussen die ik bij Krijn ga volgen!

Bjorn Pastoors
Perfect voor zowel een beginner als gevorderde, voor als je de kunst van het fotograferen verder wil ontdekken of de puntjes op de i wilt zetten. Ik heb deze dag enorm genoten! Zeer duidelijke uitleg en de professionele kennis voel je bij alle opdrachten. TOP locatie en fijne groep.

Harma Huiting
 
Photography pyramids in Sudan krijn van der giessen

Fotograferen zonder moeite!

Deze fotocursus begint bij de basis. We bekijken je camera en leren wat alle afkortingen betekenen en knoppen doen. Hoe werkt je camera? Hoe stel je goed scherp?

Als je de basis begrijpt kijken we naar de theorie van het diafragma, sluitertijd, ISO waarde en belichtingscompensatie. Wat betekent dit? Hoe pas je dit toe? En hoe gebruik je deze opties voor eindeloze creativiteit?

Nu is het tijd om de automatische stand achter ons te laten, en verkennen we de meer creatieve camera-instellingen: vanaf nu heb jij de camera onder controle! Hierna kijken we naar onderwerpen als compositie, ‘story telling’, licht, witbalans, het histogram en nog veel meer.

Als afsluiting ga je echt aan de slag met alles dat je tijdens deze fotografie cursus hebt geleerd. Je wordt ‘fotojournalist voor een dag’, wanneer je op pad gaat om je mooiste foto’s te schieten van de dieren. Een super leuke afsluiting van deze fotocursus in de dierentuin!

Reserveren


 

Ik zie je graag op deze Basiscursus Fotografie!

Reserveer nu
 
Natuur- & Wildlifefotograaf

Dit is Krijn


Krijn is een professioneel natuur- & wildlifefotograaf met jarenlange ervaring. In de afgelopen jaren reisde hij door meer dan 70 landen, waaronder een expeditie in Afrika van 9 maanden, om de natuurlijke schoonheid van de mooiste plaatsen vast te leggen.

Zijn fotoreizen en workshops zijn een combinatie van plezier, ultieme gastvrijheid en persoonlijke aandacht en zorgen ervoor dat jij op een leuke manier jouw fotografie vaardigheden kunt verbeteren!