Leer alles over fotografie & je camera!

Fotografie workshops


Of je nu pas net bent begonnen met fotograferen, of je je huidige fotografie vaardigheden wilt verbeteren: mijn fotografie workshops zijn ontworpen om jou te helpen het meeste uit je fotografie te halen.

 
Damhert op duinen basiscursus fotografie Amsterdamse Waterleidingduinen

Basiscursus Fotografie AWD

Stap voor stap leer je de basis van fotografie in de ruige natuur van de Amsterdamse Waterleidingduinen. In 1 dag leer je je camera echt goed gebruiken maak je pakkende (natuur)foto's.

Basiscursus Fotografie in Ouwehands Dierenpark

Nooit meer op de automatische stand! Deze 1-daagse cursus vindt plaats in Ouwehands Dierenpark, de ideale locatie om je nieuwe kennis direct in de praktijk te oefenen. Je leert de basisprincipes van sluitertijd, diafragma, iso, belichtingscompensatie, compositie en nog veel meer. Zo leer je echt mooie foto's maken met je camera!
private photography instruction Krijn van der Giessen Photography

Privé Workshop Fotografie

Als je op je eigen tempo je fotografievaardigheden een boost wilt geven, dan is deze privé 1-op-1 coachingsdag iets voor jou. Deze dag wordt in overleg volledig op maat gemaakt. Of je nu wilt beginnen met fotograferen, je verder wilt verdiepen in een speciaal onderwerp of jezelf wilt klaarstomen voor een mooie reis: het kan allemaal.
Hooglander in het tegenlicht tijdens gouden uurtje Fotoweekend Drenthe

Workshop ^Next Level^

Deze fotografieworkshop voor gevorderden is het vervolg op de basiscursus. Til je fotografie vaardigheden in 1 dag naar een hoger niveau. Je leert hoe je zelfs in de moeilijkste omstandigheden haarscherpe foto's maakt van bewegende onderwerpen, en hoe je super creatief kunt zijn met licht.
fotoworkshop voor gevorderden in de Amsterdamse Waterleidingduinen

Workshop ^Next Level^ AWD

Deze fotografieworkshop voor gevorderden is het vervolg op de basiscursus. Til je fotografie vaardigheden in 1 dag naar een hoger niveau. Je leert hoe je zelfs in de moeilijkste omstandigheden haarscherpe foto's maakt van bewegende onderwerpen, en hoe je super creatief kunt zijn met licht.
Workshop avond fotografie in de Amsterdamse Waterleidingduinen AWD

Workshop Avondfotografie in de AWD

Een wildlife fotografie workshop waar je al je kennis uit de Basis of NextLevel cursus kunt oefenen. Ik vertel je alles over dierengedrag, mooie composities en tegenlichtfotografie.
Damherten bronst workshop in de AWD 2 vechtende mannetjes

Workshop Damhertenbronst

Beleef het spektakel van de damhertenbronst! Je leert spectaculaire actiefoto's maken van het grootste schouwspel van de Nederlandse natuur!
Workshop Nachtfotografie Rotterdam Eendracht Erasmusbrug

Workshop Nachtfotografie

Op de Kop van Zuid in Rotterdam, kom je alles te weten over nachtfotografie & fotograferen met lange sluitertijden. Deze workshop begint tijdens het Gouden Uur en gaat door tijdens het Blauwe Uur totdat de stad is gehuld in de nacht en volledig is versierd met prachtige lichtjes.
Amethist paddenstoelen in zachte herfstkleuren

Workshop Paddenstoelen Fotografie

Tijdens deze workshop gaan we op pad om prachtige foto's te maken van de mooiste paddenstoelen. We zullen creatieve technieken gebruiken om deze wondertjes van Moeder Natuur op een bijzondere manier vast te leggen.

No post found

Ervaringen van cursisten


5 sterren op Facebook
4.9 sterren op Google

Ik heb menig cursus gedaan, maar hier werd alles goed uitgelegd. Geen haast maar op een goede en duidelijk manier zodat het voor beginneling zelfs te begrijpen is. Ik raad deze cursus iedereen aan!

Tineke Achterberg
Inspirerende locatie, heldere en duidelijke uitleg over de onderwerpen, nette hand-out en certificaat. Hele fijne cursus! Tot de vervolg cursus!

Elise Seinen
Het was een verhelderende dag voor mij, ik heb mijn camera beter leren kennen en ik hoef eindelijk die automatische stand niet meer te gebruiken. De afwisseling tussen theorie en praktijk vond ik heel fijn en de locatie was perfect! Ook de lunch en snacks waren super geregeld.

Rebecca van Amerongen
Krijn taught me (I am at beginners level) the basics of photography, which I now apply to every photo that I take. This resulted in amazing Safari photos! Especially knowledge of the composition is something that pays off immediately when you’re an inexperienced photographer. I can’t recommend him enough: excellent hospitality, great company and you’ll learn a lot!

David Lange
Zondag 16 augustus mijn verjaardagscadeau geïnd: de basiscursus fotografie van Krijn in Ouwehands dierenpark. Ik heb een geweldige dag gehad, eindelijk geleerd om mooie foto’s te maken zonder de automatische stand op de camera. Alle stappen worden rustig en duidelijk uitgelegd met heel veel tijd om te oefenen in de praktijk en je vragen te stellen en feedback op je foto’s te vragen. Pas wel op: Krijn heeft een enorme passie voor fotografie, deze is zeer besmettelijk! 😉

Monique Waarsing
De cursus Basisfotografie gevolgd bij Krijn van der Giessen Photography. Krijn is een gepassioneerd wild life fotograaf en brengt op een duidelijke en begrijpelijke manier zijn passie voor fotografie over tijdens een geweldige workshop in de dierentuin. Welke ook culinair super verzorgd is. Dus wil je net als ik niet meer automatisch fotograferen, meld je aan bij Krijn voor een workshop en je zult er geen spijt van hebben....erewoord!!

Helen Sietsma