FOTOREIZEN ZIJN ZO VEEL MEER DAN ALLEEN HET NEMEN VAN FOTO'S

De perfecte fotoreis


Tijdens mijn fotoreizen reis je naar de mooiste bestemmingen: van het noorderlicht op de poolcirkel tot aan de Afrikaanse wildernis. Tijdens een fotoreis geniet je in een kleine groep van persoonlijke fotografie instructies, de beste gastvrijheid en beleef je eindeloos veel plezier. Kortom: de beste fotoreizen voor beginnend en ervaren fotografen!

 
isle of skye fotoreis naar Schotland - photographing the Quiraing
Terwijl je samen met mij reist naar de mooiste plekken ter wereld, leer je alles over fotografie. Het is mijn grootste passie om mijn ervaring als professioneel fotograaf met jou te delen. De afgelopen jaren reisde ik naar zo’n 70 landen om de mooiste foto’s te maken. Wij reizen in kleine groepen van ongeveer 6 personen. Dit stelt mij in staat om jou veel persoonlijke aandacht te geven!

Op iedere locatie nemen we de tijd om de perfecte foto’s te maken. Als fotografie gids zal ik je helpen bij het vinden van de optimale camera instellingen, het ontdekken van de perfecte compositie en je kleine trucjes leren, zodat je fotografie vaardigheden in een sneltreinvaart zullen verbeteren!

We organiseren speciale vergunningen voor wildreservaten en nationale parken, zodat we kunnen reizen waar weinig andere toeristen komen. Je leert van dagelijkse masterclasses en 1-op-1 instructies over de meest uiteenlopende fotografie onderwerpen, geniet van een drankje rondom een kampvuur, ervaart de lokale cultuur en fotografeert de mooiste landschappen en wilde dieren. Dat alles terwijl je geniet pure gastvrijheid in bijzondere accommodaties!


 
 

Reis hierom met mij

Over fotoreizen Krijn van der Giessen

Leer van Krijn z’n ervaring als natuur & wildlife fotograaf, terwijl je geniet van fantastische gastvrijheid: bijzondere accomodatie, heerlijke gerechten en veel persoonlijke aandacht.

Reis hierom met mij

Bestemmingen

De bestemmingen die we uitkiezen voor onze fotoreizen zijn goed doordachte locaties die de beste fotografische mogelijkheden bieden met een avontuurlijke twist.

Bestemmingen

Wie is Krijn?

Krijn van der Giessen fotoreizen

Krijn is een professionele natuur & cultuur fotograaf, die zijn passie en ervaring voor fotografie, reizen en gastvrijheid met elkaar combineert.

Meer over Krijn

 
 

Mijn fotoreizen – de mooiste bestemmingen

Lofoten & Vesterålen Fotoreis

Ontdek de ongeëvenaarde diversiteit aan landschappen en dieren op de Lofoten en Vesterålen tijdens deze spectaculaire Lofoten Fotoreis. Je verkent niet alleen de hoogtepunten, maar ook de verborgen juweeltjes van de Lofoten en Vesterålen. Je gaat ook op walvis- en zeearendsafari! Wat deze reis extra bijzonder maakt, is dat hij plaatsvindt in de weken dat de zon nooit ondergaat, zodat je de magie van de middernachtzon ervaart.

Schotland Fotoreis – Isle of Skye

Tijdens deze fotoreis naar Schotland gaan we op zoek naar de mooiste landschappen op het betoverend mooie Isle of Skye. We fotograferen watervallen, vuurtorens op hoge kliffen, de Schotse hooglanden en prachtige, ruige stranden. Maar natuurlijk bezoeken we ook oude kastelen en ruïnes, duiken we in de wereld van whisky en leren we alles over de bijzondere Schotse cultuur. Deze Schotland Fotoreis naar Skye is een ware belevenis!

fotoweekend drenthe heidefotografie

Fotoweekend Drenthe

Tussen de laaghangende mistflarden ligt de bloeiende heide als een mysterieuze paarse deken over de velden. We gaan tijdens dit fotoweekend in Drenthe dan ook vroeg op pad om dit spektakel in het gouden licht van de zonsopkomst vast te leggen. We fotograferen in het Drents-Friese Wold, de schitterende zandverstuivingen van het Aekingerzand, het Dwingelderveld en tussen de eenzame bomen op het Doldersummerveld. Ook ga je een ochtend op pad met de schaapsherder van het Dwingelderveld!

Palenrij op strand zeeland fotoweekend zeeland

Fotoweekend Zeeland

Blote voeten in het zand, camera in je hand en volop genieten! Tijdens dit fotoweekend in Zeeland draait alles om het prachtige Zeeuwse licht. We gaan op zoek naar de mooiste plekken van deze bijzondere provincie. We fotograferen o.a. de Zeelandbrug, palenrijen op de stranden, vuurtorens en de Zeeuwse natuur. We spotten zeehondjes vanaf een boot en fotograferen bloembollenvelden op Goeree (alleen in april) en gaan aan de slag met lange sluitertijden.

Zweden Fotoreis – Zweeds Lapland

Tijdens deze fotoreis naar Zweden maak je de mooiste foto's van het noorderlicht! Vanuit een mooie wildernislodge in Zweeds Lapland (met top gastvrijheid en heerlijk eten!) fotograferen we prachtig besneeuwde landschappen, bevroren watervallen, elanden, rendieren en lokale vogels. We ontmoeten de lokale Sami, gaan op sledehonden tocht en bereiden onze lunch boven een kampvuur. Deze Zweden Fotoreis is een echt avontuur!

Zebras in de Serengeti tijdens fotoreis naar Tanzania

Tanzania Fotoreis – Serengeti, Ngorongoro & Manyara

Tijdens dit 9-daagse avontuur reis je naar de Serengeti, Ngorongoro & Lake Manyara om boomklimmende leeuwen te fotograferen en getuige te zijn van de geboorte van nieuw leven tijdens het geboorteseizoen op de Serengeti. Je ziet de roofdieren door het hoge gras sluipen om te jagen op een gemakkelijke prooi. Je beleeft dit allemaal vanuit het comfort van onze Green Camps: gelegen in het midden van de actie en ontworpen met een zo laag mogelijke ecologische impact! Precies zoals je wilt reizen

 

Wat onze gasten zeggen

 • Krijn gave us an amazing experience in Mozambique! His passion for travelling and exploring different cultures is inspiring. He has a creative eye for finding unique off-the-beaten-track spots to photograph and the food and accommodations were even better. Looking forward to our next adventure!
  Aimee van der Wolde
  Aimee van der Wolde
 • My trip to South Africa was life-changing. Krijn knew the best spots to find wildlife. I’ll never forget that up-close with the lions! The service and hospitality were amazing, the lodges exceeded my expectations; everything was taken care of. It was the best mix of activity and relaxation. Krijn’s passion for photography and his personal connection to the area and its people are inspiring. I can highly recommend his services.
  Hugo van Roermund
  Hugo van Roermund
 • Krijn taught me (I am at beginners level) the basics of photography, which I now apply to every photo that I take. This resulted in amazing Safari photos! Especially knowledge of the composition is something that pays off immediately when you’re an inexperienced photographer. I can’t recommend him enough: excellent hospitality, great company and you’ll learn a lot!
  David Lange
  David Lange

Wil je een fotoreis boeken? Of nog wat extra informatie?

Neem contact op