Perspectief op je leven


Een gave combinatie van fotografie en persoonlijk leiderschap in één dag!

Niek van Halteren (Current Leadership) en Krijn van der Giessen bundelen voor deze bijzondere dag hun krachten en bieden jou een unieke kijk op je eigen leven.

Reserveer nu

Door welke lens kijk jij naar het leven?


Ieder mens heeft gedragspatronen en zienswijzen opgebouwd gedurende zijn leven. Hiermee kijk je naar het leven en dit helpt om in veiligheid en vrijheid te leven. Het zijn mechanismen die ons beschermen en houvast bieden, maar ze kunnen er ook voor blokkades, valkuilen en problemen zorgen als je je er niet bewust van bent.

Daarom is het belangrijk om met regelmaat uit te zoomen en bewust te zijn van patronen. Hoe kun je beter uitzoomen om jouw perspectief helder te krijgen, dan met een camera?

Niek en Krijn

Fotografie & Natuur

Fotografie gaat om focus, concentratie en inleving. Een foto raakt pas als het je mee neemt in een verhaal, een beleving. Tijdens deze dag gaan we fotografie gebruiken om je mee te nemen in jouw verhaal, jouw perspectief en jouw beleving. Jij maakt foto’s en ontdekt door welke lens jij naar dingen kijkt. Ook gebruik je fotografie om jouw eigen verhaal scherp te krijgen en een plan te maken voor jouw toekomst.

Wetenschappers en filosofen maakten al van de natuur gebruik om inspiratie te krijgen. De natuur is hiervoor de perfecte omgeving, omdat dit verstilt, oordeelloos is en bovenal prachtig is om te fotograferen. Dit programma vindt plaats in de pure Drentse natuur.

Reserveer nu


Reflectie

In de huidige maatschappij worden we overspoeld met prikkels, staat onze agenda vol en leven we op adrenaline. Ruimte voor reflectie is er steeds minder. We zijn minder geluk gaan ervaren en mensen plegen steeds meer roofbouw op zichzelf. Reflectie helpt om hoofd en hart weer met elkaar te verbinden én de regie te pakken in je leven. Door bewust aan de slag te gaan met jouw overtuigingen, angsten en verlangens leer je jezelf beter kennen en creëer je ruimte. Ruimte voor nieuwe plannen, ruimte voor andere keuzes en ruimte voor tevredenheid.

Reflexctie eekhoorn Krijn van der Giessen Photography

Drenthe

 

€ 249,- incl. btw

Zaterdag 17 oktober 2020

 

9.00 tot 19.00

Picnic lunch & diner

 

Max 10 deelnemers

Wat levert deze training op?


– Het maakt je een betere fotograaf

– Inzicht in jouw gedragspatronen

– Ruimte voor reflectie

– Een plan voor jouw toekomst

– Ontspanning in de natuur met goed eten

Reserveer nu