krijn van der giessen photography

Reis hierom met mij

 

Wij doen het graag een beetje anders. Klinkt het idee van een groot kampvuur met een glas rode wijn je als muziek in de oren? Altijd al willen leren hoe je de melkweg fotografeert, of star-trails schiet? Wil je ook zo graag vanuit een helikopter zonder deuren prachtige landschappen fotograferen? De lokale bevolking ontmoeten en kennismaken met hun cultuur? Zoek niet verder: je hebt je ultieme fotoreis gevonden!

Het maakt niet uit hoe “goed” je bent als fotograaf, wij reizen met alle vaardigheidsniveaus. Omdat we reizen in een kleine groep, hebben we veel één-op-één tijd en kunnen we iedereen op zijn eigen niveau helpen. Het doel is om je fotografie te verbeteren door je dagelijks te helpen, je foto’s te bespreken en tips en trucs met je te delen!

 

1) wij beginnen waar anderen stoppen:

Er zijn eindeloos veel redenen om met ons op fotoreis te gaan. Wanneer je met ons reist ben je verzekerd van een onvergetelijke en “once-in-a-lifetime” ervaring! De reizen zijn volledig gericht op fotografie, maar wij starten waar anderen stoppen. Lees hieronder waarom…

 

2) Personlijk:

We reizen met groepen van gemiddeld 6 personen (en soms zijn de groepen kleiner). Hierdoor is er veel focus op jou als individu en geeft het ons veel flexibiliteit. Het maakt het mogelijk om veel ruimte te bieden in onze privé voertuigen en zorgt ervoor dat we kleine, intieme lodges kunnen boeken. Hierdoor kunnen we ver van de grote drukte reizen.

 

3) fantastische gastvrijheid:

Wij houden zoveel van heerlijk eten en luxe accommodatie, dat we onze fotoreizen er vol mee stoppen! Krijn combineert zijn ervaring als professioneel reis fotograaf en manager van internationale gastvrijheidsbedrijven, waardoor je het beste van beide werelden mag verwachten.

Dat is waarom we net dat beetje verder gaan en anders zijn: wij zorgen ervoor dat we in unieke lodges verblijven en overheerlijke maaltijden serveren. We delen dit graag met jou, omdat we er zelf zoveel van houden! Heb je dieet wensen? Geen enkel probleem. We zorgen ervoor dat speciale diëten en vegetariërs niets te kort komen.

 

4)Ervaren:

We reizen altijd met lokale, zeer ervaren gidsen en rangers. Dit zorgt er niet alleen voor dat we de mooiste en ‘off the beaten track’ locaties te zien krijgen, het zorgt er ook voor dat onze reizen super informatief zijn én het geeft ons de mogelijkheid om de reizen aan te passen aan onze persoonlijke wensen.

Leer van krijn zijn ervaring als ervaren reisfotograaf. De afgelopen jaren reisde hij naar meer dan 70 landen, op zoek naar de mooiste locaties voor de fotoreizen.

 

5) Professioneel:

Onze focus tijdens de fotoreizen is volledig gericht op het verbeteren van jouw fotografie vaardigheden. Dagelijkse een-op-een tijd zorgt ervoor dat je de beste én op maat gemaakte begeleiding krijgt. We stemmen altijd samen af wat je graag wilt leren en waar je in gecoached wilt worden. Ook kijken we naar het resultaat na een lange dag fotograferen. Samen bekijken we of je tevreden bent en zo niet wat je kunt doen om jouw perfecte foto te maken. Het is aan jou hoeveel advies je wilt ontvangen.

 

6) Gezelligheid:

Onze reizen zijn vooral gericht op fotografie, maar wat is het leven zonder een beetje plezier? Daarom delen we bijvoorbeeld onze ervaringen van de dag rond een kampvuur, fotograferen we ‘star-trails’, tekenen we met licht, vliegen we in helikopters zonder deuren en halen we ‘s avonds wat spelletjes uit de kast. Ps. iedere reis is natuurlijk anders. Check per reis wat voor bijzondere activiteiten er zijn inbegrepen!

 

7) Duurzaam & ethisch verantwoord reizen:

Duurzaam reizen is ontzettend belangrijk: het mag natuurlijk niet zo zijn dat reizen de natuur beschadigd. Daarom zorgen we ervoor dat we niets anders achterlaten dan onze voetafdrukken. We compenseren de co2 uitstoot die ontstaat door onze reizen voor 125% en werken zo veel mogelijk samen met lokale specialisten. Hiermee voorkomen we onnodige reisbewegingen en ondersteuenen we lokale bedrijven en gemeenschappen. Ook is mijn bedrijf 100% papierloos. 

 

8) Alle niveaus:

Wij reizen graag met fotografen van alle niveaus, van beginners tot gevorderd. Uiteindelijk draait het om jou en hoe jij de mooiste reis van je leven kunt maken: niet om hoe “goed” jouw fotografievaardigheden zijn ten opzichte van de andere deelnemers aan de fotoreis. Doordat we in kleine groepen reizen is er veel persoonlijke aandacht, precies op de manier waarop jij dat prettig vindt.

 

9) Boordevol:

Wij begrijpen dat een reis zoals deze een bijzondere gebeurtenis is. Een reis die je waarschijnlijk niet ieder jaar maakt. Daarom stoppen wij iedere seconde van de tijd die je met ons doorbrengt boordevol met de meest interessante, leukste en avontuurlijkste onderwerpen! We hebben een goed doordacht programma van vroeg in de ochtend totdat je weer moe maar voldaan je bed in stapt. Dit om je alleen maar het beste dat een bestemming te bieden heeft te laten ervaren!

Ook financieel gezien kun je met een gerust hart met ons reizen: we garanderen dat er geen verborgen kosten zijn als je met ons op fotoreis gaat! Je betaalt je reis niet aan Krijn van der Giessen Photography, maar aan een garantie fonds. Zo ben je 100% financieel gedekt en ga je zonder zorgen op reis. Krijn van der Giessen Photography wordt pas betaald door het garantie fonds, zodra de reis is afgelopen.

Lookout photography at sunset

Tips voor winter fotografie

Fotograferen fotograferen zonsopkomst in de mist in Drenthe

 
 
 
 

Rather have personal contact about our tours?

Contact us now