Onbekend met fotoreizen?

Leer alles over fotoreizen

 

Wat is een fotoreis? Een kort overzicht

Een fotoreis is de beste manier om alles te leren over fotografie, en je eigen vaardigheden te verbeteren, terwijl je samen met ons reist naar de mooiste plekken ter wereld!

Leer van Krijn zijn ervaring als reis fotograaf. Krijn reisde in de afgelopen jaren naar zo’n 70 landen en leert je graag alles over fotografie! Wij reizen in kleine groepen van gelijkgestemde mensen (maximaal 8 personen, maar vaak kleiner). Dit stelt ons in staat om iedereen veel persoonlijke aandacht te geven en geeft ons de flexibiliteit te gaan en staan waar we willen.

Samen reizen we naar een aantal van de meest fascinerende plaatsen in de wereld, waar we de tijd nemen om de locatie zo goed mogelijk te fotograferen. Als fotografie gids zal ik je helpen bij het vinden van de optimale camera instellingen, het ontdekken van de perfecte compositie en je kleine trucjes leren, zodat je precies op tijd klaar staat om die prachtige zonsopkomst vast te leggen.

We organiseren speciale vergunningen voor wildreservaten en nationale parken, zodat we kunnen reizen waar weinig andere toeristen komen. Je leert van dagelijkse masterclasses en 1-op-1 instructies over de meest uiteenlopende fotografie onderwerpen, geniet van een drankje rondom een kampvuur, ervaart de lokale cultuur en fotografeert de mooiste landschappen en wilde dieren. Dat alles terwijl je geniet pure gastvrijheid in bijzondere accommodaties!


Krijn in middle of Great Migration kenya

Hoe reis jij graag?

Ben jij iemand die houdt van reizen naar exotische en spannende locaties, maar deel je je bestemming liever niet met honderden luidruchtige toeristen?

Wil je de tijd nemen om te zoeken naar de juiste hoek en het perfecte licht voor een foto, zonder te hoeven haasten omdat je medereizigers verder willen?

Wil je één-op-één hulp van een professionele fotograaf, die je helpt je camerainstellingen te optimaliseren, zodat je klaar bent om die prijswinnende foto te nemen?

Houd je van heerlijk eten en zit je liever aan een mooi gedekte tafel tafel onder de sterren, dan in de rij te staan voor een druk buffet?

Als je “ja” hebt zitten knikken bij bovenstaande punten, dan ben je onze perfecte reispartner! Dit is precies de manier waarop ikzelf graag reis, en waarom mijn fotoreizen op deze manier georganiseerd worden.


Fotograferen fotograferen zonsopkomst in de mist in Drenthe

Wat kan je verwachten op een fotoreis?

– Een fotoreis betekent reizen weg van de gebaande paden naar ‘s werelds mooiste locaties. We bezoeken de meest fotogenieke plekken, terwijl je wordt begeleid door een top fotograaf.

– Omdat we alle tijd hebben, kunnen we in alle rust de beste fotolocaties uitzoeken. Zo nemen we de perfecte foto, vanuit de perfecte hoek, met het perfecte licht..

– Reis met gelijkgestemde medereizigers. Het is fantastisch om deze ervaring te delen met onbekenden, die aan het einde van de fotoreis zullen aanvoelen als familie.

– Geen fotoreis is compleet zonder een leuke twist: een helikoptervlucht, ballonvaart, sledehondentocht of whiskyproeverij: onze fotoreizen zijn gevuld met spectaculaire verrassingen!


Service volledig gericht op jou

– Dagelijks krijg je één-op-één foto coaching en bekijken we jouw foto’s. In real-time ontvang je fotografie instructies. Samen werken we aan jouw perfecte foto!

– Tijdens de fotoreis heb je de mogelijkheid om onze professionele Canon apparatuur uit te proberen, inclusief professionele lenzen en camera’s.

– Ik ben hier om jou te ondersteunen. Je mag mijn volledige aandacht verwachten. Tijdens de fotoreis neem ik zelf pas foto’s als jij 100% comfortabel en blij bentmet jouw eiegen foto’s.

– Heb je speciale dieet wensen of allergieën? Geen probleem! We zorgen ervoor dat er rekening wordt gehouden met bijzondere wensen, zodat iedereen optimaal kan genieten!

– Ultieme gastvrijheid – Krijn maakt graag gebruik van zijn ervaring als General Manager van internationale gastvrijheids bedrijven, om onze fotoreizen zo exclusief en bijzonder mogelijk te maken!


 
 
 

Wil je een fotoreis reserveren? Of ben je op zoek naar meer informatie?

Neem contact op