Reserveer jouw fotoreis!


Met het onderstaande formulier reserveer je jouw fotoreis. Nadat de aanmelding is ontvangen, ontvang je de boekingsbevestiging en brochure met alle ‘ins en outs’ over deze reis. Ook ontvang je via STO Garant een link voor de aanbetaling. Jouw reservering is voltooid zodra deze aanbetaling is ontvangen.

Wil je meer weten, of eerst persoonlijk contact hebben over een fotoreis, dat kan via Skype, e-mail of gewoon de telefoon. Ik hoor graag van je.

Al onze fotoreizen zijn gedekt onder de STO Garant garantie regeling. Zo ga je zonder zorgen op reis!

 
De prijs per persoon, zoals beschreven op de website en/of brochure, is de prijs voor een gedeelde kamer. Voor een privé kamer zullen extra kosten worden berekend, zoals beschreven op de website en/of brochure. Niet voor iedere fotoreis is een privé kamer beschikbaar.
Door je fotoreis via dit formulier te reserveren, ga je akkoord met onze "Boekingsvoorwaarden Fotoreizen". Nadat je reservering is ontvangen, neem ik contact met je op om de reservering te voltooien. Jouw reservering is voltooid zodra de aanbetaling is ontvangen.

Op deze boeking is de reisbureauregeling van toepassing. Deze boeking valt onder de garantieregeling STO Garant. Krijn van der Giessen Photography beschikt hiermee over de wettelijke verplichte bescherming om jou terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval van insolventie. Je ontvangt een e-mail van STO Garant (info@sto-garant.nl) met informatie over het voldoen van de betaling. STO Garant waarborgt jouw betaling tot na afloop van de boeking. Meer informatie over STO Garant vindt u op sto-garant.nl. Zo ga je zonder zorgen op reis!
 

Do you have any questions before you book your photo tour?

Contact us now!