Reserveer jouw fotoreis naar Schotland!


Met het onderstaande formulier reserveer je jouw fotoreis. Nadat de aanmelding is ontvangen, ontvang je de boekingsbevestiging en alle ‘ins en outs’ over deze reis. Ook ontvang je de factuur en een link voor de aanbetaling. Jouw reservering is voltooid zodra deze aanbetaling is ontvangen.

Wil je meer weten, of eerst persoonlijk contact hebben over een fotoreis, dat kan via Whatsapp, e-mail of gewoon de telefoon. Ik hoor graag van je.

 
Deze zijn nodig voor het garantiefonds
De prijs per persoon, zoals beschreven op de website en/of brochure, is de prijs voor een gedeelde kamer. Voor een privé kamer zullen extra kosten worden berekend, zoals beschreven op de website en/of brochure. Niet voor iedere fotoreis is een privé kamer beschikbaar.
Geef hier aan wat deze allergieën of dieetwensen zijn, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Heb je deze niet, type dan 'nee'. BELANGRIJK: wij nemen contact met je op om te zien of wij in de catering van deze fotoreis kunnen voldoen aan jouw wensen.
Door je fotoreis via dit formulier te reserveren, ga je akkoord met de reisvoorwaarden voor deze fotoreis, ondergebracht bij 'Duke in the Forest' en 'Personal Touch Travel'. Nadat je reservering is ontvangen, neem ik contact met je op om de reservering te voltooien. Jouw reservering is voltooid zodra de aanbetaling is ontvangen.

Op deze boeking is de reisbureauregeling van toepassing. Deze boeking valt onder de garantieregeling SGR. Krijn van der Giessen Photography en Duke in the Forest beschikken hiermee over de wettelijke verplichte bescherming om jou terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval van insolventie.
 

Do you have any questions before you book your photo tour?

Contact us now!