FOTOREIZEN ZIJN ZO VEEL MEER DAN ALLEEN HET NEMEN VAN FOTO'S

De perfecte fotoreis


Tijdens mijn fotoreizen reis je naar de mooiste bestemmingen: van het noorderlicht op de poolcirkel tot aan de Afrikaanse wildernis. In een kleine groep geniet je tijdens de fotoreis van persoonlijke fotografie instructies, de beste gastvrijheid en beleef je onvergtelijke avonturen. Kortom: de beste fotoreizen voor beginnend en ervaren fotografen!

 
isle of skye fotoreis naar Schotland - photographing the Quiraing

Fotoreizen vol belevenissen en pure gastvrijheid

Terwijl je samen met mij reist naar de mooiste plekken ter wereld, leer je alles over fotografie. De afgelopen jaren reisde ik naar zo’n 70 landen om de mooiste foto’s te maken en ik deel graag mijn ervaring als professioneel natuurfotograaf met jou. We reizen in kleine groepen van ongeveer zes personen, wat mij in staat stelt om jou veel persoonlijke aandacht te geven.

We reizen naar locaties waar weinig andere toeristen komen, waar we de tijd nemen om de perfecte foto’s te maken. Als jouw fotografie gids help ik je bij het vinden van de optimale camera-instellingen, het ontdekken van de perfecte compositie en leer ik je handige trucjes die je fotografievaardigheden in sneltreinvaart zullen verbeteren!

Je leert van dagelijkse masterclasses en 1-op-1 instructies over de meest uiteenlopende fotografieonderwerpen. Daarnaast geniet je van spectaculaire belevenissen, ervaar je de lokale cultuur en geniet je van pure gastvrijheid in bijzondere accommodaties.

Kortom, mijn fotoreizen bieden een unieke combinatie van fotograferen en beleven, terwijl je de wereld op een bijzondere manier ontdekt.

Lees meer


 
 

Reis hierom met mij

Leer van Krijn z’n ervaring als natuur & wildlife fotograaf, terwijl je geniet van fantastische gastvrijheid: bijzondere accomodatie, heerlijke gerechten en veel persoonlijke aandacht.

Reis hierom met mij

Bestemmingen

De bestemmingen die we uitkiezen voor onze fotoreizen zijn goed doordachte locaties die de beste fotografische mogelijkheden bieden met een avontuurlijke twist.

Bestemmingen

Wie is Krijn?

Krijn van der Giessen fotoreizen

Krijn is een professionele natuur & cultuur fotograaf, die zijn passie en ervaring voor fotografie, reizen en gastvrijheid met elkaar combineert.

Meer over Krijn

 
 

Mijn fotoreizen – de mooiste bestemmingen

Lofoten & Vesterålen Fotoreis

Ontdek de ongeëvenaarde diversiteit aan landschappen en dieren op de Lofoten en Vesterålen tijdens deze spectaculaire Lofoten Fotoreis. Je verkent niet alleen de hoogtepunten, maar ook de verborgen juweeltjes van de Lofoten en Vesterålen. Je gaat ook op walvis- en zeearendsafari! Wat deze reis extra bijzonder maakt, is dat hij plaatsvindt in de weken dat de zon nooit ondergaat, zodat je de magie van de middernachtzon ervaart.

Photographing the Quiraing Isle of Skye

Schotland Fotoreis – Isle of Skye

Tijdens deze fotoreis naar Schotland gaan we op zoek naar de mooiste landschappen op het betoverend mooie Isle of Skye. We fotograferen watervallen, vuurtorens op hoge kliffen, de Schotse hooglanden en prachtige, ruige stranden. Maar natuurlijk bezoeken we ook oude kastelen en ruïnes, duiken we in de wereld van whisky en leren we alles over de bijzondere Schotse cultuur. Deze Schotland Fotoreis naar Skye is een ware belevenis!

fotoweekend drenthe heidefotografie

Fotoweekend Drenthe

Tussen de laaghangende mistflarden ligt de bloeiende heide als een mysterieuze paarse deken over de velden. We gaan tijdens dit fotoweekend in Drenthe dan ook vroeg op pad om dit spektakel in het gouden licht van de zonsopkomst vast te leggen. We fotograferen in het Drents-Friese Wold, de schitterende zandverstuivingen van het Aekingerzand, het Dwingelderveld en tussen de eenzame bomen op het Doldersummerveld. Ook ga je een ochtend op pad met de schaapsherder van het Dwingelderveld!

Palenrij op strand zeeland fotoweekend zeeland

Fotoweekend Zeeland

Blote voeten in het zand, camera in je hand en volop genieten! Tijdens dit fotoweekend in Zeeland draait alles om het prachtige Zeeuwse licht. We gaan op zoek naar de mooiste plekken van deze bijzondere provincie. We fotograferen o.a. de Zeelandbrug, palenrijen op de stranden, vuurtorens en de Zeeuwse natuur. We spotten zeehondjes vanaf een boot en fotograferen bloembollenvelden op Goeree (alleen in april) en gaan aan de slag met lange sluitertijden.

Zweden Fotoreis – Zweeds Lapland

Tijdens deze fotoreis naar Zweden maak je de mooiste foto's van het noorderlicht! Vanuit een mooie wildernislodge in Zweeds Lapland (met top gastvrijheid en heerlijk eten!) fotograferen we prachtig besneeuwde landschappen, bevroren watervallen, elanden, rendieren en lokale vogels. We ontmoeten de lokale Sami, gaan op sledehonden tocht en bereiden onze lunch boven een kampvuur. Deze Zweden Fotoreis is een echt avontuur!

Zebras in de Serengeti tijdens fotoreis naar Tanzania

Tanzania Fotoreis – Serengeti, Ngorongoro & Manyara

Tijdens dit 9-daagse avontuur reis je naar de Serengeti, Ngorongoro & Lake Manyara om boomklimmende leeuwen te fotograferen en getuige te zijn van de geboorte van nieuw leven tijdens het geboorteseizoen op de Serengeti. Je ziet de roofdieren door het hoge gras sluipen om te jagen op een gemakkelijke prooi. Je beleeft dit allemaal vanuit het comfort van onze Green Camps: gelegen in het midden van de actie en ontworpen met een zo laag mogelijke ecologische impact! Precies zoals je wilt reizen

 

Wat onze gasten zeggen

  • Ik heb echt mega genoten en ontzettend veel geleerd tijdens een geweldig fotoweekend in provincie Zeeland. Alles was echt zó top georganiseerd dat het niet alleen een super leerzaam weekend was maar ook nog eens tot in de kleinste details geregeld. We hebben heerlijk ontbeten onder de Zeelandbrug tijdens een hele vroege workshop om de zonsopgang bij deze brug op z'n mooist te kunnen fotograferen. (Echt zó mooi!) Tot en met zonsondergang waar de mooiste plekjes waren uitgekozen en elke dag anders en bijzonder. Verder heel veel geleerd van zijn manier van kijken naar composities en ook werken met lightroom. Ik dacht dat ik veel wist van Lr maar Krijn nam voor iedereen ruim de tijd om alles uitgebreid door te spreken met de foto's die gemaakt zijn en ook uitgebreid tips en trics te geven. Dankjewel voor dit geweldig weekend.
  • In oktober 2022 ben ik met de fotoreis naar Schotland Isle of Skye mee geweest. Deze reis was geweldig goed en tot in de puntjes georganiseerd! We hadden een heel fijn huis en het was zeer gezellig om met de groep in dit fantastische huis te verblijven. De eerste avond werden we meegenomen in de weekplanning. Alles was uitstekend geregeld; heerlijk uitgebreide ontbijtjes, lunch in het huis of onderweg en ook de diners in het huis als in de diverse restaurants waren subliem! De fotolocaties welke we hebben bezocht waren enorm prachtig. Het was genieten van deze momenten en met de kennis van Krijn de mooiste foto’s te maken. Krijn neemt tijdens deze fotomomenten uitgebreid de tijd om je alles uit te leggen en komt geregeld bij je kijken hoe het gaat en of je nog advies nodig hebt. Hij legt alles zeer goed en duidelijk uit. Ik heb veel van Krijn geleerd tijdens deze fotoreis. Ik kijk met veel plezier terug naar deze fantastisch georganiseerde fotoreis in Schotland.
    Ineke Sijtsma
  • Well where shall I start... I booked a trip to Sweden with Krijn. What an adventure that was! Well arranged, good accommodation and great local guide. Krijn takes the time and answers all questions about different settings of your camera. A lot of variation in the days, with day and night photography. Just a journey with the emphasis on experience, tranquility, purity of nature and not to forget all your photo highlights in places others can't just visit!
    Dennis Versteeg

Wil je een fotoreis boeken? Of nog wat extra informatie?

Neem contact op