Geniet van veilige workshops

Corona beleid


Het zijn gekke tijden. Daarom is het extra belangrijk dat mijn workshops veilig aangeboden worden. Ik wil je graag door middel van dit covid-19 beleid uitleggen wat ik eraan doe om de workshops en fotoweekenden voor iedere deelnemer zo veilig mogelijk te maken.

 
 

Corona maatregelen & annulering


  • Tijdens alle workshops en fotoweekenden worden de richtlijnen van het RIVM strikt gevolgd.
  • Heb je corona gerelateerde klachten, zoals verkoudheid, loopneus, verhoging/koorts, hoest, keelpijn etc.? Ik verzoek je dan de workshop niet te volgen. Met klachten mag je op ieder moment (dus ook op de dag van de workshop) je workshop kosteloos verplaatsen naar een latere datum.
  • De workshop ruimte wordt zo opgezet, zodat er tussen alle deelnemers minimaal 1,5 meter ruimte beschikbaar is.
  • Er is altijd ontsmettende handgel aanwezig. Deze is vrij beschikbaar voor alle deelnemers.
  • Krijn zal tijdens 1-op-1 uitleg altijd een mondkapje dragen en uiteraard 1,5 meter afstand houden.
  • Als we tijdens de workshop naar buiten gaan om te fotograferen, wordt alle deelnemer gevraagd om 1,5 meter afstand tot elkaar houden.
  • Mocht Krijn je willen helpen met het veranderen van een instelling op je camera, dan zal hij eerst zijn handen desinfecteren. Je legt je camera vervolgens op tafel, zodat Krijn deze op veilige afstand kan oppakken. Na het instellen van de camera zal Krijn zijn handen opnieuw desinfecteren.
  • Catering wordt alleen uitgevoerd door daarin gespecialiseerde bedrijven, die zich uiteraard aan de maatregelen houden.
  • Annulering: mocht de workshop door maatregelen van de overheid niet door kunnen gaan, dan kun je kosteloos de workshop doorschuiven naar een beschikbare datum in de toekomst. Mocht er geen geschikte datum beschikbaar zijn, dan zal ik uiteraard het betaalde cursusgeld aan je terugstorten.

Mocht je na het lezen van dit corona beleid nog vragen hebben over de maatregelen die ik tref tijdens workshops of de veiligheid hiervan, dan mag je altijd contact met me opnemen. Ik help je graag om alles zo duidelijk mogelijk te maken.

Ik hoop je uiteraard snel te zien tijdens een van mijn fotografie workshops!

Met vriendelijke groet,
Krijn van der Giessen