Alles over

Krijn van der Giessen Photography


Ik ben een gepassioneerd fotograaf met jarenlange ervaring in natuur & wildlife fotografie. Sinds 2016 organiseer ik spectaculaire fotoreizen en fotografieworkshops op de mooiste locaties wereldwijd. In de afgelopen jaren reisde ik door meer dan 70 landen, waaronder een expeditie van 9 maanden door Afrika. 

 
Krijn in middle of Great Migration kenya
Mijn liefde voor fotografie begon op de leeftijd van 10, toen ik mijn eerste echte foto’s nam in Legoland in Denemarken. 2 jaar later kocht ik mijn eerste analoge spiegelreflex camera van mijn spaargeld.

Door de jaren woonde ik op 5 continenten, onder andere voor mijn werk als General Manager van exclusieve gastvrijheidsbedrijven. Dit gaf mij ook de mogelijkheid om prachtige reizen te maken naar landen die niet veel bezocht worden, zoals Kirgizië, Sudan en Vanuatu. Tijdens deze reizen begon mijn liefde voor fotografie echt te groeien.

In 2016 verhuisden we naar Zuid-Afrika, en kreeg ik de mogelijk om van mijn grootste passie mijn dagelijks werk te maken. Vanaf dat moment ben ik full-time natuur & wildlife fotograaf en deel ik mijn ervaring tijdens mijn fotografie workshops en spectaculaire fotoreizen. Reis je een keer mee? Dan ontdekken we samen fantastische plekken en leer je de mooiste foto’s maken!


Mijn liefde voor Afrika

Reizen rond de wereld leidde me naar de meest prachtige plaatsen. Maar zonder twijfel is er één continent dat echt mijn hart gestolen heeft: Afrika.

Al meer dan 20 jaar reis ik regelmatig naar Afrika. Ik had zelfs het geluk om 3 jaar in Zuid-Afrika te wonen. Iedere keer als ik voet op Afrikaanse bodem zet wordt ik weer geraakt door de schoonheid van het continent: de mensen, gastvrijheid, kleuren, natuur, de dieren; er is voor mij niets dat daaraan kan tippen!

Mijn liefde voor Afrika bereikte het absolute hoogtepunt toen ik in 2016 begon aan een groot avontuur: een reis door Afrika van 9 maanden met mijn Land Rover Defender. In deze 9 maanden reisde ik samen met mijn vrouw Linde door 17 Afrikaanse landen. Tijdens 35.000 km van voornamelijk off-road reizen konden we een wereld verkennen die voor velen nog onbekend is!

Het delen van deze avonturen met gelijkgestemden is de kern van wat ik doe. Ga mee op één van mijn fotoreizen: ik garandeer je een uniek fotografie-avontuur!

Zebras-vechten-in-zonsopkomst-Amboseli-

 

Bezochte landen


In de loop der jaren heb ik door meer dan 70 landen gereisd. Zie de kaart hieronder voor een overzicht!

 
 
 
 
 
 
 

Wil je meer over mij weten?

Neem contact op